Nordic Horse

Nordic Horse

Nordic Horse er et dansk foderfirma, som lægger vægt på at bruge naturens egne råvarer.

I Nordic Horses sortiment finder du et bredt udvalg af foder og tilskud, der kan dække alle hestes behov, lige fra føl til den højt ydende atlet.

En af deres kernefilosofier er ”Vores foder er uden unødigt fyld, og vi bruger kun de bedste råvarer. Derved kan vi udvikle foder med lav daglig tildeling, således hesten kun får den mængde foder den har behov for og kan optage.”

Alle deres produkter er sammensat med fokus på at give hestene den mest optimale næring, gennem naturlig fodring.

Produkterne er udviklet i samarbejde med dyrlæger, forskere og andre hestekyndige fagfolk, og udvalget spænder vidt.

Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten, der er ingen tilsat sukker eller kemi, ingen GMO råvarer, og ingen sprøjtemidler er anvendt på råvarerne

Principper hos Nordic Horse

Fælles for deres foderblandinger og tilskudsprodukter er, at de er produceret efter RawFood og WholeFood principperne. RawFood betyder at ingen råvarer er opvarmet mere end 42 grader. Opvarmning kan ændre den kemiske sammensætning af råvarerne, og dette kan nedsætte eller ændre den næringsmæssige værdi.

WholeFood henviser til, at de råvarer som Nordic Horse anvender, er så tæt på deres naturlige form som muligt. Altså så lidt forarbejdede som muligt, og uden kunstige tilsætningsstoffer

Enkelte blandinger er fremstillet med FoodState vitaminer og mineraler. FoodState beskriver aktive stoffer samt vitaminer og mineraler, der er pakket ind i en ”levende fødevarestruktur”.  Altså nødvendige næringsstoffer, der er bundet til andre næringsstoffer og proteinkomplekser. Dette har stor betydning for cellernes genkendelse af de vitaminer og mineraler, som hesten har behov for, og har dermed også stor betydning for optagelsen af disse. Faktisk vil FoodState optages op til 80% bedre, end hvis vitaminerne og mineralerne er tilsat i en koncentreret, kunstigt fremstillet form, uden at være bundet i disse strukturer.

Lyder de forskellige betegnelser lidt langhårede, og er du i tvivl om hvilket foder du skal vælge til din hest, så er der ingen grund til at blive forvirret; Nordic Horse har sørget for at tilpasse foderet meget specifikt efter hestens behov.

Nordic Horse’s foderserier

For at gøre det endnu nemmere, er alle Nordic Horse’s produkter opdelt i 5 kategorier, Basic, Sensitive, Nature, Breed og Perform.

Basic foderserien er udviklet specielt med hestens basisbehov for øje. Dette er til den ”ukomplicerede” hest, som skal have kvalitetsfoder, til en pris hvor de fleste kan være med.

Sensitive serien er udviklet specielt til hesten med sensitiv fordøjelse. Har du en hest med intolerancer af forskellig art, er foder fra denne serie ofte det bedste valg.

Nature serien er udviklet udelukkende med RawFood ingredienser og FoodState vitaminer/mineraler. Denne serie anbefales, hvis du gerne vil fodre 100% naturligt.

Breed foderserien er udviklet specielt til avlshopper, føl og ungheste. Den er til de hesteejere som ønsker at give deres føl eller unghest den bedste start på livet, med naturens eget foder.

Perform serien er udviklet til hesten som skal yde noget ekstra. Har du en sports- eller stævnehest som skal have de bedste forudsætninger for at yde sit absolut bedste, er det her foderserien for dig.

Happy Horse rideudstyr er stolte over at være Nordic Horse forhandler, og rådgive om produkter, som giver gode forudsætninger for et langt, sundt og naturligt liv for hestene.

Hos Happy-Horse.dk forhandler vi hele Nordic Horse’s sortiment, så har du specielle behov, som du ikke kan finde på vores hjemmeside, så skriv til os på kundeservice@happy-horse.dk, så hjælper vi dig godt videre 🙂